Shang-Chi ster haalt uit richting Disney CEO

News
maandag, 16 augustus 2021 om 12:00
shang chi and the legend of the ten rings minf1631283110
Simu Liu, de acteur die de titulaire held van Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, speelt heeft op Twitter uitgehaald richting Disney's CEO Bob Chapek. In een bericht laat hij weten dat de film (en iedereen die daaraan meewerkte) geen experiment is. Dit is volgens Chapek namelijk wel het geval.
In een recente investeerdersbijeenkomst liet Chapek weten dat Shang-Chi een interessant experiment is voor Disney. Nadat Black Widow namelijk een gelijktijdige release kreeg in de bioscoop en op Disney+, wordt Shang-Chi namelijk ook op bijzondere wijze uitgebracht. De film komt namelijk al na 45 dagen op Disney's streamingdienst in plaats van de gebruikelijke 100 dagen exclusieve bioscooprelease.
Om deze reden noemde Chapek de release van Shang-Chi een experiment, maar daar is de ster van de film het niet mee eens. Liu liet op Twitter namelijk weten dat hij samen met de cast en crew van de film geen experiment te zijn. Liu laat weten klaar te zijn om geschiedenis te schrijven met de film. Shang-Chi is immers de eerste film waarin een Aziatische superheld centraal staat.

Chapek ziet de Marvelfilms als datapunten

Voor het hoofd van Disney zijn de verschillende films die verschijnen allemaal nodige datapunten die het bedrijf in de toekomst weer verder kunnen helpen. Graag had de CEO de film uitgebracht onder andere omstandigheden, maar gezien COVID-19 is dit niet mogelijk. Nu komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings uit op 3 september, waarna de film 45 dagen later op al op Disney+ komt.
Op Disney+ heb je niet een VIP-pas nodig. De film komt daar direct na de bioscooprelease uit voor alle gebruikers.

Populair Nieuws