Seth Rogen is Donkey Kong in nieuwe trailer

News
maandag, 30 januari 2023 om 16:00
mario film bowserf1672141605
Tijdens de nieuwste Super Mario Bros trailer horen we Donkey Kong voor het eerst praten, ofwel Seth Rogen. In de scene uit de trailer zien we Mario en Donkey Kong in een soort arena duelleren met elkaar. De scene zagen we al kort in de vorige trailer maar deze trailer laat het duel uitgebreider zien.

Nintendo komt met perfecte cast voor de film

Het lijkt erop dat Mario op het punt staat te verliezen van Donkey Kong tijdens het duel. Dit lijkt te veranderen zodra Mario een vraagtekenblok raakt en een speciale kracht krijgt, waardoor hij in Cat Mario verandert. Donkey Kong schiet in de lach bij het zien van Mario in zijn schattige catsuit. Tijdens de lachbui krijgen we de kenmerkende lach van Rogen te horen.
De stem van Seth Rogen past perfect bij het personage van de sterke Donkey Kong en het is leuk om dit eindelijk te mogen horen. Eerder werd bekendgemaakt dat Chris Pratt de stem van Mario zal inspreken, Anya Tayler-Joy de stem van prinses Peach, Charlie Day als Luigi en Jack Black als Bowser. Tot nu toe lijkt het erop dat Nintendo en de animatiestudio de juiste keuzes hebben gemaakt met de cast van de film.
We moeten nog een paar maanden wachten op de Super Mario Bros film die vanaf 7 april te zien is in de bioscoop. De trailers die tot nu toe zijn uitgebracht leggen de lat hoog voor de film.

Populair Nieuws