Sean Bean gaat cast Snowpiercer seizoen 2 versterken

  Het was al bekend dat de Netflix-serie Snowpiercer seizoen 2 zou krijgen. De show heeft er bovendien ook een nieuwe grote naam bij in de vorm van Sean Bean.

  Turner Entertainment Networks

  Afgelopen maandag werd de seizoensfinale van Snowpiercer uitgezonden. Zoals gewoonlijk met de meeste series werd er een spannende cliffhanger afgeleverd, waardoor de meesten niet kunnen wachten op het volgende seizoen. Aan het einde was daarnaast ook een korte teaser trailer te zien, waarin werd onthuld dat Sean Bean vanaf seizoen 2 de cast komt versterken.

  De Britse acteur is bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol van Ned Stark in Game of Thrones en zijn vele grote rollen in films. Denk daarbij onder andere aan Boromir in The Lord of the Rings en Alec Trevelyan in GoldenEye. Sean Bean was ook een target in Hitman, omdat de acteur opvallend vaak sterft in films en series. De rol die Sean Bean gaat spelen in Snowpiercer zullen we niet verklappen, omdat dat een flinke spoiler zal zijn.

  Extreme vorm van eerste en tweede klas

  De serie Snowpiercer speelt zich af in de toekomst, waarbij de wereld compleet is bevroren. Het laatste restant van de mensheid rijdt rond in een trein die eindeloze rondjes maakt over de aardbol. Ondanks het slechte vooruitzicht blijven er alleen nog steeds grote verschillen bestaan, waarbij de elite vooraan in de trein geniet van enorme luxe, terwijl het plebs op elkaar zit gepropt achter in de trein. De serie gebruikt hetzelfde concept als de gelijknamige graphic novel en film.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.