Sea of Thieves is nu beschikbaar om onze vijf jaar op zee te vieren

News
zondag, 19 maart 2023 om 13:00
sea of thieves piratesf1623605361
Rare is verheugd aan te kondigen dat Season 9 van Sea of Thieves nu gratis beschikbaar is met Xbox Game Pass en op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 en Steam. Bekijk voor meer informatie onze blog post op Xbox Wire en de Season 9 explainer video op YouTube.
In het officiële Microsoft persbericht is het volgende te lezen: 'Season 9 introduceert Chests of Fortune, waardevolle kisten die alleen te vinden zijn in een veroverd Fort of Fortune. Spelers die de uitdaging van het jagen op een schip kunnen overwinnen, kunnen ze inleveren voor stukken van de nieuwe Fates of Fortune ship set. Spelers kunnen ook stukken uit deze set verdienen van The Reaper's Bones door Reaper's Chests en Reaper's Bounties in te leveren.
Bovendien introduceert Season 9 een reeks quality of life updates om de ervaring op zee te verbeteren en spelers kunnen updates van World Events verwachten. Voor alles wat spelers van Season 9 kunnen verwachten, kun je de volledige release notes vinden op de Sea of Thieves website.' Het volledige bericht kan teruggelezen worden op Xbox Wire.
Sea of Thieves kwam op 20 maart 2018 uit en heeft sindsdien vele harten gestolen van mensen die graag piraatje wilden spelen. 'Om de essentie van Sea of Thieves samen te vatten kan je de game het beste zien als een groot speelparadijs waarbij je zelf de speeltoestellen mee moet nemen om er iets van te maken. De sandbox game geeft je wel de gelegenheid om missies als schattenjagen aan te nemen, maar hoe jij deze avonturen voltooid (en of je ze überhaupt voltooit), bepaal je helemaal zelf. Het spel kent wonder boven wonder geen overkoepelende verhaallijn, geen verplichtingen en vooral geen tijdsdruk. ' Hier kun je onze volledige review nalezen van de piratengame.