Scream VI trailer schotelt tal van heldinnen voor

News
zondag, 22 januari 2023 om 13:00
scream st 1 jpg sd low copyright 2021 paramount pictures all rights reservedf1643975083
De eerste trailer van Scream VI is uit. De beelden tonen dat Ghostface naar New York is gekomen om nieuwe moorden te plegen. Om de bekende schurk te stoppen kommen tal van heldinnen uit de eerdere films samen.
Zo laat de trailer onder andere zien dat Courteney Cox als Gale Weathers terugkeert. Cox zat tot nu toe in iedere Scream-film en keert ook terug voor het zesde deel. Ook Hayden Panettiere keert terug voor het zesde deel als Kirby Reed. Het personage speelde een grote rol in de vierde film in de reeks.
Naast de twee hoofdrolspelers uit eerdere films, keren ook andere bekende gezichten terug. Zo zijn Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding en Melissa Barrera terug voor de zesde film. Het viertal had ook een rol in de 2021-film.
Bekijk de eerste beelden hieronder.

Scream VI trailer heeft een opvallende afwezige

Opvallend genoeg is Neve Campbell de grote afwezige in de cast. De actrice speelde een centrale rol in de eerste film en dat de actrice voor de vijfde film uit 2021 terugkeerde waren fans enthousiast. Scream VI slaat de actrice alleen over, omdat Campbell niet tevreden was met het aanbod dat ze kreeg om terug te keren als het geliefde personage.
Scream VI draait vanaf 9 maart in de bioscoop.

Populair Nieuws