De Oculus Quest 2 gelekt met bijna 4K!

  Virtual reality gamers opgelet, want er is weer nieuws over Oculus Quest 2 gelekt. In de gelekte video zijn een hoop nieuwe features te zien.

  Facebook

  Virtual Reality gaming wordt een steeds groter en groter platform. Ook al is er op het moment nog lang niet zo’n brede mogelijkheid aan spellen, wordt de VR gaming experience steeds beter en beter. Dat zal nog eens een grotere boost krijgen door de release van Oculus Quest 2.

  Revolutionair

  VR gamen is de toekomst, dat is een ding dat veel genoemd wordt in de gamewereld. Voor een heleboel mensen is het nog iets onvoorstelbaar moois wat bijna nep lijkt, maar het bestaat ondertussen toch echt. En niet alleen dat, want er is al een tweede versie van de bekende Oculus Quest VR-bril uitgebracht. Bij de Oculus Quest twee zijn alweer een heel aantal aanpassingen die het gevoel geven dat er nog veel meer uit VR gamen gehaald kan worden.

  Mauricio Pesce

  Nieuwe features

  De Oculus Quest 2 zeal ideaal worden voor mensen die nieuw zijn met virtual reality. Met kleine toevoegingen als dat de headset lichter is en makkelijker op en af te doen wordt de Oculus Quest 2 al een heel stuk aantrekkelijker. Een van de grootste nieuwe features van de VR-headset zal zijn dat je bijna een 4K scherm zal hebben. Hierdoor zullen de ervaringen in de VR wereld nog(!) realistischer aanvoelen dan ze al deden.

  Een andere vette update is dat de audio in de headset is aangepast. Hierdoor zal de audio veranderen met hoe jij beweegt. Geluid zal dus dichterbij klinken als je dichterbij bent en verder weg als je verder weg bent. Ook al zijn ook de controllers van de Oculus Quest 2 verbeterd, is het nu bij sommige levels zelfs mogelijk om de controllers helemaal los te laten en alleen je handen te gebruiken!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.