Scott Bakula wil Quantum Leap terugbrengen

News
woensdag, 24 februari 2021 om 15:00
De acteur Scott Bakula (66) zegt in een interview dat hij positief staat tegenover een eventuele reboot van de klassieke serie Quantum Leap. Bakula speelde de hoofdrol in de serie uit 1989.
Bakula is naast zijn hoofdrol in Quantum Leap vooral bekend van series als Star Trek: Enterprise en sinds 2014 zijn rol als agent Dwayne Cassius "King" Pride in NCIS: New Orleans. Nu deze laatste serie gaat eindigen is de vraag wat de acteur nu gaat doen.
In een interview met TV Line zegt Bakula positief te staan tegenover het terugkeren van de serie Quantum Leap waarin hij de hoofdrol van Sam Beckett speelde. “We weten dat Sam nog ergens rondloopt”, aldus de acteur.
De NBC-serie was van 1989 tot 1993 te zien, en werd volgens veel fans te vroeg gecanceld. De serie ging over de wetenschapper Dr. Sam Beckett, die tijdens een experiment ontdekte dat hij kon tijdreizen door naar de lichamen van anderen te springen. Volgens Bakula zou de serie nu meer dan ooit relevant zijn: “het idee om in de schoenen van een andere man of vrouw te lopen is tegenwoordig belangrijker dan ooit.

Meer NBC series keren terug

Een eventuele Quantum Leap reboot zou niet de enige NBC-serie die terugkeert op TV. Zo wachten we nog op een Community-film en was er vorig jaar een special van 30 Rock te zien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties