Populaire serie 30 Rock krijgt een speciale aflevering

  De serie 30 Rock is één van de meest populaire komedieseries van NBC. Na zeven seizoen komt de serie eenmalig terug met een speciale aflevering. Op 16 juli zal de speciale aflevering te zien zijn op NBC.

  NBCUniversal

  In de speciale aflevering zullen meerdere hoofdpersonages terugkeren zoals Liz Lemon, Jack Donaghy, Tracy Jordan, Jenna Maroney en Kenneth Parcell. Daarnaast zullen er een aantal nieuwe talenten in de aflevering verschijnen. Tina Fey, de bedenker van de serie en de rol van Liz Lemon speelt, geeft aan er heel veel zin in te hebben.

  "We zijn allemaal blij dat we dit excuus hebben om weer samen te werken voor NBC. Om Kenneth the Page te citeren, er zijn maar twee dingen waar we van houden in deze wereld: televisie en iedereen."

  Tina Fey

  De serie 30 Rock gaat over Liz Lemon die verantwoordelijk is voor 'The Girlie Show' op NBC. Elke dag heeft ze het druk met taken zoals schrijvers aansporen, rekening houden met de beroemde sterren Tracy Jordan en Jenna Maroney en ondertussen probeert ze haar privéleven in balans te houden. Ook krijgt ze nog eens met een nieuwe baas genaamd Jack Donaghy te maken.

  Reünie

  De speciale aflevering van 30 Rock werd een paar weken na de reünie van Parks and Recreation aangekondigd. De reünie van Parks and Recreation bracht in totaal 3 miljoen dollar op voor het goede doel. De speciale aflevering van 30 Rock zal op 16 juli nog één keer terugkomen met de cast op NBC.

  Wanneer de aflevering in Nederland te zien is, is nog niet duidelijk.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.