Scoor veel PS5, PS4 games met flinke korting!

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 13:30
f1 23f1700146674
De zomervakantie is bijna voorbij. Maar als je nog op zoek bent naar een game voor de laatste dagen, of om in het nieuwe schooljaar in je vrije tijd te spelen, kun je nu terecht in de PlayStation Store. Veel topgames zijn namelijk flink afgeprijsd.
Gamen kan een dure hobby worden, maar gelukkig zijn er genoeg kansen om games met korting te scoren. Zo zijn er nu bijvoorbeeld wat mooie deals in de PlayStation Store. In de laatste weken van augustus zijn veel games met tot wel 75 procent afgeprijsd.

Scoor deze PS5 en PS4 games in de PlayStation Store!

Er zijn veel uiteenlopende games met korting te scoren. Een aantal van de mooiste deals hebben we hieronder vast voor je op een rijtje gezet:
Uiteraard is er nog veel meer in de aanbieding bij PlayStation. Als er hier niets voor je bij zit, kun je dus een kijkje nemen in PlayStation Store. In totaal zijn er bijna 2000 games en DLC’s in de aanbieding.
Overigens is het misschien ook tijd om eens te kijken of je helemaal goed voorbereid bent op het nieuwe schooljaar. Mocht je nog iets nodig hebben, dan zijn er allerlei back to school acties, bijvoorbeeld bij MediaMarkt. Het is misschien wat minder leuk dan een nieuwe game, maar niet minder belangrijk.

Populair Nieuws