Scoor tweedehands games met korting bij Game Mania

News
zondag, 11 februari 2024 om 9:30
Game Mania heeft weer een aantal mooie deals voor wie zijn gamecollectie wil uitbreiden zonder blut te raken. Nu bespaar je namelijk nog meer geld bij het aanschaffen van tweedehands games.
Game Mania heeft een groot aanbod aan tweedehands games. Deze zijn uiteraard al een stuk goedkoper dan nieuwe games, maar Game Mania doet daar nu een schepje bovenop door tot 40 procent korting te bieden op zijn assortiment. Nooit eerder een tweedehands game aangeschaft bij Game Mania en vind je dat toch een beetje spannend? Dat is helemaal niet nodig: de winkelketen test de games grondig voor ze aangeboden worden, maar mocht je toch niet tevreden zijn heb je veertien dagen om te ruilen.

Deze tweedehands games kun je nu met korting scoren bij Game Mania

Om je een handje vooruit te helpen hebben we een aantal deals al voor je op een rijtje gezet:
Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Bekijk de volledige sale op de site van Game Mania. Let op: een hoop tweedehands games zijn alleen in de winkels te vinden. Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, kun je online je exemplaar reserveren om af te halen in de winkel.

Ontvang speciale Pikachu-kaart bij aankoop TCG-artikelen

Naast games met kortingen kun je vanaf dit weekend ook de speciale Pikachu-kaart, die eerder alleen bij het Van Gogh Museum verkrijgbaar was, scoren. Besteed je minstens 29,99 euro aan TCG-artikelen ontvang je - zolang de voorraad strekt - namelijk de felbegeerde kaart. Mocht je misgrijpen bij Game Mania, kun je de kaart ook verkrijgen bij bijvoorbeeld Nedgame, Intertoys en MediaMarkt