Scoor deze Switch game nu voor een bodemprijs

News
dinsdag, 13 februari 2024 om 13:00
20211005 switcholed8f1633465772
Het is nog een rustige periode qua game releases, dus misschien ben je een beetje aan het inhalen wat je de afgelopen maanden hebt gemist. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je af en toe een meevaller hebt. Deze party-game voor de Switch is nu bijvoorbeeld voor een vrij lage prijs te scoren.
Mario is natuurlijk het paradepaardje van Nintendo, dus als je van het loodgietertje houdt, is er geen tekort aan leuke games. Ook als je in verband kunt worden gebracht met Mario is er een goede kans dat je vroeg of laat in de spotlight staat. Zo heeft ook Wario zijn eigen games.
Eind vorig jaar verscheen bijvoorbeeld WarioWare Move It! In deze game speel je allerlei korte microgames, die heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld een feestje. Nintendo vraagt normaal gesproken 50 euro voor de game, maar MediaMarkt biedt hem nu een stuk goedkoper aan.

Wat voor game is WarioWare: Move It?

WarioWare: Move It! is een vervolg op het geliefde WarioWare Smooth Moves voor de Wii. Net als in die game speel je de verschillende microgames door je lichaam te bewegen. Je kunt er met WarioWare altijd van op aan dat het een knotsgekke game is.
Als je geen liefhebber bent van Wario komen er dit jaar ook nog genoeg games rondom andere Mario-personages. Mario zelf komt voorbij in Mario vs Donkey Kong en Paper Mario: The Thousand-Year Door. Peach en Luigi zijn de sterren van respectievelijk Princess Peach Showtime! en Luigi’s Mansion 2 HD.