Nieuwe film met Gio Latooy bevat enorm grote Fortnite fout

News
dinsdag, 13 februari 2024 om 12:30
game onf1707822491
Er is een film verschenen in de bioscoop over gamen, Game On, maar deze zelfde film bevat een ernstige fout. In de film wordt de game Fortnite op pauze gezet. En we weten allemaal dat dit niet kan…
De nieuwste film met Gio Latooy, Game On, is een film over games voor gamers. Mede hierom is het des te opvallender dat er een ernstige fout in zit. YouTuber Egbert, van Egbert Kanaal, kan er niet bij met zijn verstand. Hoe is het mogelijk dat een film over games voor gamers zo’n ernstige fout bevat?
De Telegraaf heeft tijdens de premiere van de film vragen hierover gesteld aan de cast en YouTubers. Gio Latooy heeft geen idee en reageert een beetje beschamend dat hij nog nooit Fortnite heeft gespeeld.
Anderen steken een beetje de draak met de situatie. Bardo Ellens reageert wat sarcastisch en dat de film bedoeld is voor de Oscars. Met andere woorden: we moeten het allemaal niet te serieus nemen. En Maroune Meftaf (bekend van Mocro Maffia) spreekt van de magie van films waarin alles kan.

Niet de eerste film van Gio Latooy

Game On is de tweede film met Gio Latooy, die onlangs bekend maakte niet meer elke dag te gaan vloggen. Zijn eerste film was Project Gio dat een 1,9 heeft om IMDB.
De omschrijving van Game On op Kinepolis luidt als volgt: ‘Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door vijf reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?’