Scoor nu Nvidia GeForce Now met flinke korting!

News
donderdag, 20 april 2023 om 18:00
el juego en la nube de nvidia se llama geforce now 104012 1f1665154889
GeForce Now is de cloud streamingdienst van Nvidia, waarmee je je games van Steam, Epic en meer rechtstreeks kan spelen. Nvidia komt nu met een flinke korting waardoor je GeForce Now maar liefst zes maanden voor een prikkie kan uitproberen.
Met GeForce Now speel je je favoriete games af op mobiele telefoon, PC of Chromecast zonder te hoeven investeren in een krachtige PC. Je hebt geen videokaart van honderden euro's nodig, je speelt je games gewoon in de cloud op hardware van Nvidia, die in datacenters over de hele wereld staan. Sterker, je hoeft niet eens games te kopen om te kunnen spelen, je koppelt je account aan Steam, de Epic Games Store, EA of Ubisoft en speelt de games die je toch al in bezit hebt!
GeForce Now is er in drie smaken: een gratis abonnement met beperkte toegang en wachtrijen, een Priority abonnement waarbij je de wachtijen over kan slaan en Utlimate, waarbij je op de hoogste resolutie kan gamen. Wie GeForce Now eens uit wil proberen heeft daar nu een uitgelezen mogelijkheid voor: Nvidia heeft een prachtige aanbieding waarbij je 6 maanden GeForce Now krijgt met maar liefst 40 procent korting! Normaal kost GeForce Now 49,95 euro voor zes maanden toegang, nu is dat slechts 29,99 euro! Dat is dus nog geen 5 euro per maand.

Elke week nieuwe games bij GeForce Now

Wekelijks voegt Nvidia meerdere nieuwe games toe aan de lijst van ondersteunde games. Heb je een van die games al eerder aangeschaft, dan kan je die daarna dus meteen in de cloud spelen. Zo worden deze week de volgende games toegevoegd:
  • 19 april: Survival: Fountain of Youth (Nieuw op Steam)
  • 21 april: Dead Island 2 (Nieuw op Epic Games Store)
  • F1 2021 (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (Steam)
gfn thursday 4 20 only 29 nv blog 1280x680 no cta1f1682000435

Wat is GeForce Now?

GeForce Now lijkt veel op het inmiddels 'overleden' Google Stadia. Net als Stadia is ook GeForce Now een streamingdienst voor PC, waar niet direct een games-catalogus aan vebonden is. Toch is er wel een groot verschil. Groot voordeel van GeForce Now is dat je geen games voor de dienst hoeft te kopen. Je koppelt je GeForce Now aan onder andere Steam en de Epic Games Store en kan de games die je daar gekocht (of gekregen!) hebt spelen via GeForce Now. Je loopt dus niet de kans je games kwijt te raken, mocht je je abonnement willen beëindigen. Bovendien kan je de dienst gratis uitproberen.
Het basisabonnement biedt weliswaar maximale gamesessies van 1 uur, dat is lang genoeg om te kunnen beoordelen of jouw systeem en internetverbinding voldoende toegerust is om gebruik te maken van de dienst. Als gamer loop je zo dus geen enkel risico en dat is wel zo prettig.