Scoor nu goedkoop een razendsnelle SSD voor je PS5!

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 12:00
ps5 ssdsf1631201047
Sinds oktober is het mogelijk om de SSD in je PS5 te upgraden met een andere opslag. Dat is niet altijd goedkoop, maar bij bol.com kan je nu profiteren van een wel heel mooie aanbieding!
Met de lancering van de next-gen consoles, kunnen spelers op PlayStation en Xbox ook eindelijk genieten van razendsnelle laadtijden en andere voordelen van een SSD. De PlayStation 4 en Xbox One maakten namelijk nog gebruik van een trage HDD. Sony maakte bij lancering ook bekend dat het later mogelijk zou zijn om de SSD in je PS5 te upgraden en sinds oktober is dat mogelijk geworden.
Niet alle SSD’s werken alleen met de PlayStation 5 - zo heb je bijvoorbeeld ook een heatstink nodig om ervoor te zorgen dat de SSD niet te heet wordt - en de schijven zijn niet bepaald goedkoop. Zo ben je voor een SSD met een grootte van 1TB al snel ruim 200 euro of zelfs meer kwijt. Gelukkig kan je bij bol.com nu profiteren van een mooie actie om goedkoop je SSD te upgraden.

Hoe installeer je de nieuwe PS5 SSD?

Heb je eenmaal een SSD voor je PS5 gekocht, dan is het gelukkig een eitje om je nieuwe opslag te installeren. Eerst is het natuurlijk zaak om alle kabels uit je PlayStation 5 te halen. Vervolgens moet je de rechterplaat verwijderen van de console. Deze zal snel moeten loslaten als je een beetje druk erop zet.
Achter de plaat zal je een klein, grijs plaatje zien naast de grote ventilator. Schroef deze los en klik vervolgens je nieuwe SSD met heatsink in de lege slot. Het schroefje dat je net eruit hebt gehaald kan je daarna gebruiken om de loshangende kant van de SSD vast te zetten in je PS5. Zet vervolgens de plaat weer op de console en geniet van je extra opslag!

Populair Nieuws