Scoor nu God of War Ragnarok voor laagste prijs ooit

News
maandag, 21 november 2022 om 19:00
god of war ragnarok headerf1671704240
Hij is nog maar net uit, God of War Ragnarok, en nu in de aanbieding bij Amazon. De PS5-game en de PS4-versie zijn nu met korting te scoren.
Eerder deze maand was de nieuwe actiegame met Kratos en Atreus in de hoofdrol een feit. God of War Ragnarok kan in aanloop naar Black Friday rekenen op korting. De PlayStation 5 versie van de game kost standaard 75 euro, als gevolg van Sony die de prijzen heeft aangepast, maar is nu 59,99 euro bij Amazon. Dat is dus een korting van 15 euro. Ook de PS4-versie is voor dezelfde prijs te scoren.

Laagste prijs voor God of War Ragnarok sinds release

God of War Ragnarok is de eerste God of War game op de PlayStation 5 en heeft goede recensies gehad. Ook wij gaven de game een dikke 9.8 in onze recensie. Luuc meldt dat het nieuwe deel 'groter, bruter, emotioneler en vooral ook beter dan haar voorganger' is. Dit komt door het verhaal dat de Noorse saga afsluit en doordat er stevig doorgebouwd is op de sterke basis uit zijn voorganger. In de game volgen we het verhaal van Kratos en zijn zoon Atreus in een wederom een spannend avontuur. Vecht en puzzel in heel wat toffe missies en je bent gegarandeerd meer dan 40 uur zoet...
Hebben jullie al Black Friday deals gehaald?