Scoor nu een luxe Elden Ring Strategy Guide bij Nedgame

News
woensdag, 30 augustus 2023 om 15:30
elden ring combatf1644405058
Elden Ring is één van de beste games van 2022 en biedt een enorme wereld vol met mysterie. Als je nu alle ins and outs wil weten, dan kan je nu een luxe Strategy Guide scoren bij Nedgame.
De FromSoftware games staan bekend om de minimale manier van storytelling. In tegenstelling tot andere games krijg je geen minutenlange cutscenes of NPC’s die je uitgebreid vertellen wat er precies aan de hand is. Als je echt de wereld in wil duiken, dan moet je beschrijvingen van voorwerpen lezen, omgevingen bestuderen en bovenal heel goed opletten.
Dat is ook het geval met Elden Ring. Hoewel je aan het begin van het avontuur gepresenteerd wordt met een korte uitleg van de huidige situatie in The Lands Between, is er enorm veel lore en informatie om achter te komen. Van bazen en monsters tot aan de achtergrond van bepaalde wapens.
Speciaal voor de geprezen RPG hebben FromSoftware en uitgever Future Press dan ook samengewerkt om de Elden Ring Books of Knowledge te maken. Deze hardcover, luxe Strategy Guides zitten vol met nuttige informatie en je kan nu Volume 2 scoren bij Nedgame.

Prachtig ontworpen Strategy Guide

Het tweede deel van de reeks richt zich op vechten, monsters en wapens. In het eerste hoofdstuk wordt er diep ingegaan op de combat van Elden Ring, terwijl het tweede hoofdstuk ingaat op de monsters die in The Lands Between te vinden zijn. Van normale vijanden tot aan de demigoden. Niet alleen krijg je strategische tips, maar kom je ook meer te weten over de achtergrond van de monsters en bazen.
Het derde hoofdstuk gaat over de opties die je hebt om de monsters te bevechten. Van zwaarden, bogen, speciale vaardigheden tot aan een heel scala aan magische spreuken. Alle informatie in de Strategy Guide wordt gepresenteerd aan de hand van statistieken en illustraties, waardoor het boek een lust voor het oog is.