Scoor hagelnieuwe dino-shooter nu voor absurd lage prijs!

News
woensdag, 29 november 2023 om 10:30
exoprimalf1690989964
Black Friday en Cyber Monday zijn voorbij. Dat betekent niet dat er geen geweldige deals meer te vinden zijn. Coolshop heeft de nieuwste dino-shooter van Capcom in de aanbieding voor een wel heel bizar lager prijs!
Wat is nu leuker dan met een overpowered exosuit aan op dino's jagen? Heel goedkoop op dino's jagen natuurlijk! Coolshop heeft vandaag een niet te missen aanbieding voor de game Exoprimal, op PS4 , PS5 en Xbox Series X.
Exoprimal is een online multiplayer game van Capcom, waarin op mysterieuze wijze hordes dino's over heel de wereld verschijnen. Aan jou en je team de taak deze woeste dino's in het gareel te krijgen! Daarbij krijg je hulp van de meest geavanceerde wapentuig en gevechtspakken.
De tegenstanders bestaan niet alleen uit de bekende dino's als Raptors en natuurlijk de Tyrannosaurus, maar ook uit gemuteerde dino's, neosaurs genaamd. De game kent diverse spelmodi, waaronder Dinosaur Cull, waarin de spelers de opdracht krijgen een speciaal type dino's te elimineren, VTOL Defense, waarin de spelers een gevechtsvliegtuig moeten verdedigen en meer. De speler kan met XP zijn karakter upgraden en meer verschillende missies ontsluiten.

Exoprimal nu al fors in de aanbieding

Exoprimal is pas een paar maanden uit, maar nu al flink in de aanbieding bij Coolshop. Waar de game in de Xbox of PlayStation Shop nog bijna zestig euro kost, kan de fysieke versie voor de bizar lage prijs van 16,50 euro gekocht worden bij Coolshop. Daar komt wel 4,95 euro verzendkosten bij, maar dan nog is dit verreweg de goedkoopste aanbieding van dit moment.
Ook bij andere (web)winkels kost deze game momenteel nog ruim 40 euro. Voor wie geïnteresseerd is in deze game, is dit dus het moment om toe te slaan! Bijzonder is daarbij dat de PS5 versie het goedkoopst is, de PS4 en Xbox Series X versies zijn iets duurder.