Scoor F1 22 nu met hoge korting bij bol.com

News
maandag, 13 maart 2023 om 16:30
f1 22 mejor configuracion mando volantef1657532553
Het nieuwe F1-seizoen is van start gegaan. Wil je zelf ook in een Formule 1-auto stappen? Dan kan je nu F1 22 met hoge korting scoren bij bol.com!
We hebben er een aantal maanden op moeten wachten, maar het nieuwe F1-seizoen is eindelijk weer van start gegaan. Zodra de nieuwe bolides over het asfalt scheuren, zal het bij veel fans gaan kriebelen om zelf ook achter het stuur te zitten. Helaas word je niet zomaar een Formule 1-coureur, maar je kan het wel op een andere manier ervaren.
Met F1 22 kan je namelijk het zelf leven van een F1-coureur ervaren. En de game van Codemasters is nu ook nog eens voor een zacht prijsje te scoren. Bij bol.com kan je momenteel namelijk profiteren van hoge korting op F1 22.

Scheuren als een F1-coureur

In onze review scoorde F1 22 een zeer nette 8. Dit hadden wij over het nieuwste deel in de Formule 1-franchise te zeggen.

“F1 22 kan terugvallen op een solide basis die Codemasters nog eens verder heeft uitgebouwd. De carrieremodi staan als een huis en ook online is genoeg te beleven. Met de nieuwe opties voelt een Grand Prix ook nog een stukje realistischer aan, helemaal als je een VR-bril opzet. F1 22 is dus zeker niet de revolutie waar spelers misschien op hadden gehoopt, maar voor Formule 1-fans is er genoeg om je mee te vermaken dit jaar.”