Scoor een SSD voor je PS5 of PC met dikke korting!

News
vrijdag, 13 januari 2023 om 15:00
western digital ssdf1616489613
Laadtijden zijn min of meer verleden tijd als je hardware een beetje up to date is. SSD’s draaien al een tijdje mee in PC’s en sinds de huidige generatie hebben consoles er ook veel profijt van. Extra SSD opslag is dan ook nooit weg en dat kun je nu met dikke korting scoren.
Heb jij het voornemen om in het nieuwe jaar een PC te bouwen of je PS5 geheugen uit te breiden? Dat kun je nu relatief goedkoop doen, want een zeer goede SSD is nu met dikke korting te scoren. Deze SSD is zelfs door de ontwerper van de PS5 aangewezen als zijn voorkeurs-SSD voor geheugenuitbreiding.

Scoor nu een goedkope SSD van Western Digital!

SSD geheugen kan wat aan de dure kant zijn, dus een mooie deal is nooit weg. De WD_BLACK SN850X van Wester Digital is nu met hoge korting te scoren bij Amazon. Versies van 1TB en 2TB zijn allebei in de aanbieding.
Je denkt misschien niet meteen dat het koopjes zijn met deze prijzen, maar het verschil met de normale prijs is groot. Op de SSD van 1TB bespaar je bijvoorbeeld een ruime 80 euro. Op de grotere variant krijg je zelfs meer dan 100 euro korting.
Mocht je geen bestemming hebben voor een SSD, dan kun je misschien toch een dealtje scoren. Bij MediaMarkt lopen bijvoorbeeld allerlei Mega Deals. Voor je PC setup heeft bol.com de nodige kortingen.