Scoor een PlayStation 5 met de Eredivisie app!

News
maandag, 15 januari 2024 om 16:30
ed 2324 winactie app ps5 1 1 2024 01 11 071302 tdltf1705055124
Het voetbal ontwaakt uit de winterslaap en dus wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond de Eredivisie, voetbaluitslagen en transferperikelen, dan heeft de Eredivisie daar een eigen app voor. Nu is er een extra reden om die app te gebruiken, je kan er een PlayStation 5 mee winnen!
Het Nederlandse voetbal is uit zijn winterslaap ontwaakt en trapt dit weekeinde de tweede seizoenshelft af. Of je nu fan bent van Ajax, Feyenoord, PSV of één van de andere teams uit de eredivisie, je wil natuurlijk het laatste nieuws weten over jouw cluppie. Daarvoor heeft de Eredivisie een eigen app, waarin je alles leest over alle teams uit de eredivisie, inclusief het laatste nieuws, updates van je favoriete club, de officiële stand en live scores, het programma van jouw club en alle Eredivisie- en spelersstatistieken.
Nu is het nog aantrekkelijker geworden om de Eredivisie App te downloaden en in te loggen. Je kan er een prachtige prijs mee winnen, een heuse PlayStation 5! Wie weet neem je binnenkort met Sports FC zelf de leiding over je favoriete team over en leid je ze naar de eindoverwinning in Eredivisie en Champions League!
Deelnemen is makkelijk: iedereen die voor 22 februari inlogt in de app doet automatisch mee. Je downloadt de app heel gemakkelijk hier:
Download on the App Store
Get it on Google Play
eredivisief1705056557
Heb je de app gedownload, dan is simpelweg inloggen op Mijn Eredivisie voldoende. Je doet daarna automatisch mee. Eenmaal ingelogd kan je meteen je favoriete team kiezen en bepalen of je belangrijk nieuws en wedstrijden meteen op je scherm wil zien. Vervolgens krijg je al het nieuws, waaronder officiële posts op Social Media van jouw club, de eredivisie en de eDivisie, de esports tak van de Eredivisie.
Wie graag op wedstrijden wedt kan ook meteen via Unibet, de sponsorpartner van de eredivisie, inzetten op wedstrijden, de app laat alle quotes op wedstrijden meteen zien. Ook heeft de app een grote ronde knop die je meteen naar alle belangrijke informatie rond jouw club stuurt, inclusief de meest recente uitslagen, de volgende wedstrijden, de bios van alle spelers en staf, statistieken en nog veel meer.

Populair Nieuws