Scoor deze PS5 game vandaag met dikke korting!

News
maandag, 21 augustus 2023 om 11:30
playstation 5 8f1603819759
Met de nieuwe console-generatie zijn de prijzen van games door veel uitgevers verhoogd. Voor een PS5 wordt bijvoorbeeld vaak zo’n 70 euro gevraagd. Maar vandaag kun je een geliefde game voor maar een tientje scoren.
Fans van fighting games hebben het dit jaar goed. Street Fighter 6 is niet al te lang geleden bijvoorbeeld goed onthaald en binnenkort verschijnt ook Mortal Kombat 1. Mocht je voor die tijd je Mortal Kombat-skills een beetje op willen poetsen, dan kun je nu goedkoop Mortal Kombat 11 in huis halen.

Scoor Mortal Kombat 11 Ultimate nu bij MediaMarkt

De PS5 versie van Mortal Kombat 11 Ultimate is namelijk alleen vandaag dik in de aanbieding bij MediaMarkt. Je betaalt nog maar een tientje voor de game. Nu is Mortal Kombat 11 normaal al niet bijzonder duur meer, maar 10 euro zit toch aardig onder de meeste andere prijzen van tussen de 20 en 30 euro.
Met Mortal Kombate 11 Ultimate kom je bovendien niet meer voor eventuele andere uitgaven te staan. Beide Kombat Packs en de Aftermath Expansion zijn namelijk inbegrepen. Deze versie van de game is dus helemaal “kompleet”.
Als je toch liever wacht op de nieuwe Mortal Kombat, dan hoef je niet al te lang meer geduld te hebben. Die game verschijnt namelijk over een kleine maand, op 19 september. Bovendien is het een reboot van de reeks, dus het is ook mogelijk een goede om mee te beginnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties