Scoor deze LEGO Harry Potter sets nu met korting!

News
maandag, 04 september 2023 om 16:30
Het is september en dat betekent dat de scholen weer beginnen. Ook het schooljaar van Zweinstein begint op 1 september. Om dat te vieren geeft LEGO korting op verschillende Harry Potter-sets.
Als je je Zweinsteinbrief nog steeds niet hebt, maar je schooljaar wel magisch wil beginnen, is het misschien een idee om LEGO.com eens te bezoeken. Daar is namelijk een Back to Hogwarts-promotie gaande. Je kunt verschillende sets met korting krijgen en zelfs een unieke set bemachtigen.

Harry Potter-sets met korting bij LEGO.com!

Er zijn momenteel uiteenlopende Harry Potter-sets met korting te scoren bij LEGO.com. Er zijn bijvoorbeeld delen van Zweinstein afgeprijsd, maar ook een spectaculaire drakenset is met korting te scoren. De banieren van de afdelingen van Zweinstein worden in twee nieuwe bundels aangeboden.
Behalve korting op LEGO-sets zijn er nog meer acties gaande als onderdeel van de Back to Hogwarts-promotie. Zo krijg je bij Harry Potter-aankopen ter waarde van 40 euro of meer een speciale Zwerkbal training-set, die speciaal voor deze actie is gemaakt. De promotie valt ook ongeveer samen met de release van de nieuwe Goudgrijp-set.
De Back to Hogwarts-actie loopt nog tot 10 september en de unieke Zwerkbal-training set is beschikbaar tot 13 september. Dat soort sets zijn er alleen altijd in beperkte oplage. Als je hem echt wil hebben loont het om snel te zijn, want als hij op is voor de actie eindigt, is hij ook op.

Populair Nieuws