Top 10 Smart Home deals tijdens Black Friday

Article
vrijdag, 17 november 2023 om 10:00
bosch smart home thermostaatf1699361339
Wie verstandig is, doet er slim aan om producten tijdens Black Friday te kopen. Het is dé tijd van het jaar waarbij partijen flink stunten met mooie koopjes. Tink doet daar in ieder geval aan mee. Dit is de top 10 Smart Home producten deals van Black Friday!

Bosch Smart Home Kamerthermostaat II 230V 6-pack

De eerste aanbieding die we aantreffen is een kamerthermostaat van Bosch. In tijden van inflatie en waarin alles al genoeg geld kost, biedt een kamerthermostaat uitkomst. Want met dit item kun je al je bekabelde verwarmingssystemen, zoals vloerverwarming, gasketels en radiothermostaten, helemaal naar wens (en op afstand!) instellen. Of zoals Tink zelf schrijft: ‘Je wilt na je werk terugkeren naar je gezellige, verwarmde huis en toch energie besparen? Geen probleem. Met individuele tijdschema's kun je de kamerthermostaten aanpassen aan je dagelijkse routine, zodat er niet onnodig wordt verwarmd.’

Nuki Smart Lock 3.0 Pro + Gratis Door Sensor

Ben jij een fan van smartproducten en heb je geen zin meer om langer de voordeur met een sleutel te openen, maar wil je hier een technisch snufje voor hebben? Dan biedt Nuki uitkomst. Nuki is namelijk een smart slot dat je met een app op je telefoon kan bedienen. Wat je koopt is een Nuki smart lock met een gratis deursensor. Het mooie is dat ze allebei energiezuinig zijn. De batterij gaat overigens twee jaar mee, dus daar kun je even mee vooruit. Het pakket is deze Black Friday in de aanbieding.
senic smart schakelaarf1699360364

Senic Friends of Hue Slimme Lichtschakelaar 6-pack

Heb jij Philips Hue-lampen in huis of ben je van plan om die aan te schaffen? Let dan op! Want deze kun je aansluiten op de volgende aanbieding: Senic Friends. Dit is een slimme lichtschakelaar, waarbij je een pakket koopt, bestaande uit zes units. Deze zijn via een meegeleverde kleefstrip simpel aan de muur te bevestigen. Verder zijn de schakelaars helemaal draadloos en wordt er pas stroom gebruikt wanneer ze worden ingedrukt. Ook zijn de schakelaars compatibel met een Apple Homekit.

Sonos Era 300 Arc 7.1.4 Home Cinema Set

De volgende Smart Home deal op de lijst is geschikt voor bioscoopliefhebbers. Als je denkt aan kwaliteit voor als je films of series gaat kijken, dan is Sonos je ideale partner. Deze set speakers zijn klein en geheel via een app te bedienen. Je moet even in de buidel tasten, maar haalt eigenlijk een bioscoopervaring naar de woonkamer en daarmee is dit een investering voor de lange termijn.
sonos era 300 stereof1699360470

Sonos Era 300 Stereo Set

Nog een product van Sonos is een stereoset. Deze is iets goedkoper dan de vorige, maar nog steeds iets waarmee je een mooi kamervullend stereo geluid bereikt. Voor de milieubewuste mensen is er ook goed nieuws: de speaker is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft energiebesparende functies.

tado Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge + 6-pack Radiatorknoppen

Ook tado doet een duit in het zakje wat betreft Black Friday. Wie zegt er nee tegen een slimme thermostaat? Je kan van alles instellen en ervoor zorgen dat je dus in een warm huis terecht komt. Met deze smart thermostaat kun je tijdschema’s maken en ook is de app te besturen met spraak! Wat wil een mens nog meer?
netatmo weerstationf1699360615

Netatmo Premium Set Weerstation Plus + Gratis Beschermhoes

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar je hebt ook smart items voor de tuin. En dat is handig! Want stel je voor dat je op je tuinset kussens hebt liggen, maar het straks gaat regenen. Hoe weet je dan wanneer je die kussens naar binnen moet halen? Een Netatmo Premium Set Weerstation helpt je hierbij.

Ring Alarm 2.0 Beveiligingssysteem Starter Kit + Gratis Indoor Cam Gen. 2

Wil jij je graag veilig voelen in je eigen omgeving? Dan biedt deze tool van Ring uitkomst. Want met deze beveilingsset kun je binnenshuis optimaal alles beschermen, dankzij een binnenbeveligingscamera, een bewegingsdetector, een basisstation, een deur- of raanmsensor, een extender, een bewegingsdetector én een keypad. Via de app ontvang je meldingen en zo houd je altijd een oogje in het zeil. Je kan natuurlijk ook even spieken wat je huisdier doet als je weg bent!
philips hue white ambiance spotsf1699360729

Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 6-pack

Deze aanbieding is voor mensen die houden van mooi licht. Met de Philips Hue-lampen kun je via een app instellen wat voor kleur er is in je woon- of slaapkamer en zo eigenlijk elke sfeer naar eigen hand zetten. Handig als je mensen over de vloer krijgt om te eten, als je foto’s moet maken of als je de lampen wil koppelen aan je tv. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan. Er is een spectrum van maar liefst 15 miljoen kleuren!

Innr Outdoor Globe 4-pack ZigBee 3.0 + Bridge

Tot slot gaan we naar de Innr Outdoor Globe 4-pack, de laatste Black Friday Smart Home deal die we hier bespreken. Ook dit is slimme verlichting, maar dan niet voor binnen, maar voor buiten. Het is en blijft gewoon gaaf om te zien hoe je licht naar eigen inzicht kunt instellen. Een diner voor twee vraagt om een ander licht dan een feestje. En jij kan naar hartenlust spelen met de belichting dankzij deze set.
Dit artikel is in samenwerking met Tink.

Populair Nieuws