Gratis game van Epic Games brengt ons in hogere sferen

News
vrijdag, 16 september 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg en deze week stuurt Epic ons daarbij naar het Hoge Noorden. De game begint nogal droevig met een vos die meteen het loodje lijkt te leggen. Dat zou een korte game betekenen, ware het niet dat onze vos gered wordt door de geest van het Noorden uit de titel van deze game. Samen gaan ze op pad om een groot kwaad uit te bannen. De game oogt prachtig, maar is wat beperkt in de voorgeschotelde puzzels en heeft wat moeite om het verhaal begrijpelijk te maken. Toch is deze game zeker de moeite waard om te checken, zeker nu Epic Games hem gratis voorschotelt!
Ook deze week houdt Epic Games het niet bij één game: in The Captain worden we op een hectische race tegen de klok gestuurd dwars door het heelal. De reden? je hebt een pakketje bij je dat de aarde kan redden van duistere machten die ook onderweg naar de aarde zijn. Onderweg maak je nieuwe vrienden en vijanden en kan je hele volken redden of ten onder laten gaan. De keuze is aan jou en zal bepalend zijn voor je succes.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.