Scoor alleen vandaag deze gaming laptop met veel korting!

News
donderdag, 20 juli 2023 om 12:30
msi katana gf76f1689850030
Gaming laptops zijn normaal niet goedkoop. Maar als je nog op zoek bent naar een goede laptop om op te gamen, dan kan je alleen vandaag profiteren van een mooie dagdeal bij MediaMarkt!
De laatste jaren zijn gaming laptops een stuk interessanter geworden. Niet langer worden de laptops uitgerust met mobiele versies van processors en grafische kaarten, waardoor ze een stuk krachtiger zijn dan voorheen.
Ook zijn er op het gebied van gaming laptops veel andere vooruitgangen geboekt, zoals razendsnelle schermen, nieuwe display-technologieën, mechanische toetsenborden en speakers waar je U tegen zegt. Natuurlijk zijn dat soort features niet gratis en je moet dan ook vaak je spaarrekening plunderen voor een nieuwe gaming laptop. Een vlaggenschip kan al snel meerdere duizenden euro's kosten.
Gelukkig zijn er ook geregeld mooie deals te vinden, zoals momenteel bij MediaMarkt. Alleen vandaag kan je bij de webshop de MSI Katana GF76 scoren met 18 procent kortign, wat bijna neerkomt op 200 euro dat je minder hoeft te betalen.

Wat zit er in de gaming laptop?

Met de MSI Katana GF76 kan je zonder problemen al je favoriete games spelen. De 17,3 inch gaming laptop is namelijk uitgerust met een Nvidia GeForce RTX 3050, een Intel Core i5-11400H processor en 16GB aan DDR4 RAM. Genoeg rekenkracht om alles te draaien op het 1080p-resolutie van het display. Het IPS-scherm heeft daarnaast een refresh rate van 144Hz, zodat alles er lekker vloeiend uitziet.