Update - ING lijkt met storing te kampen

News
donderdag, 20 juli 2023 om 12:05
Het kan zijn dat bankieren bij ING even niet helemaal goed gaat. Er lijkt namelijk sprake te zijn van een storing. Er komen plotseling veel meldingen binnen.

Update - ING storing van korte duur

Het ziet er naar uit dat de problemen bij ING van korte duur waren. Het aantal meldingen is met een dalende lijn die bijna net zo steil is als de stijgende lijn. Veel duidelijkheid over wat er aan de hand was, is er helaas niet. Klanten die via Twitter over problemen klagen, lijken ergens anders last van te hebben en krijgen het advies om updates te installeren of de app te verwijderen en helemaal opnieuw te installeren.
Oorspronkelijk bericht:
Als het je niet lukt om je bankzaken te regelen bij ING, ben je daar waarschijnlijk niet de enige in. Er wordt op Allestoringen veel melding gedaan van een storing bij de bank. Rond het middaguur schiet het aantal meldingen in korte tijd ruimschoots over de 4000 heen.
Wat er gaande is, is helaas niet helemaal duidelijk. Er zijn bijvoorbeeld nog geen berichten over een storing te zien via het Twitter-account van de bank en ook op de website van ING word geen storing gemeld. Wel blijft het aantal meldingen stijgen, of neemt het in ieder geval nog niet af.

Wat is er aan de hand met de ING storing?

Als de storing aanhoudt zal er waarschijnlijk snel meer duidelijkheid zijn. In dat geval houden we je natuurlijk op de hoogte. Het kan ook voorkomen dat een storing maar erg kort duurt, dus het kan ook zijn dat alles weer voorbij is zonder dat er ooit iets over gemeld wordt.