Sci-fi film Chaos Walking met Tom Holland opnieuw flink vertraagd

    De science-fiction film van regisseur Doug Liman heeft een nieuwe releasedatum gekregen. De langverwachte film zal nu op 22 januari 2021 verschijnen. Chaos Walking zou oorspronkelijk in 2019 uitkomen maar er bleek meer tijd nodig te zijn in verband met flinke reshoots.

    Independent Films

    Al in 2017 doken de eerste foto’s van Chaos Walking op het internet op. Met een budget van 100 miljoen dollar zou regisseur Doug Liman aan de slag gaan met een nieuwe science-fiction film voor Lionsgate Films, met de hoop om het uit te breiden tot een franchise. De originele deadline stond op 1 maart 2019, maar die moest door uitgebreide reshoots worden geschrapt. Vandaag heeft Lionsgate Film een nieuwe release atum vastgesteld. Chaos Walking zal nu op 22 januari 2021 in de bioscoop draaien.

    Het script van Chaos Walking is gebaseerd op de driedelige Young-Adult boekenreeks van Patrick Ness. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Spider-Man acteur Tom Holland en Star-Wars actrice Daisy Ridley. Hiernaast zullen bekende namen zoals Mads Mikkelsen, Cynthia Erivo, Kurt Sutter en Nick Jonas de film versterken. De Chaos Walking-trilogie speelt zich af in een dystopische wereld waar mensen elkaars gedachten kunnen lezen en waar alle vrouwen gedood zouden zijn door een virus. De personages van Tom Holland en Daisy Ridley vormen een band en werken samen om te ontsnappen uit deze gevaarlijke wereld.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.