Scarlett Johansson klaagt Disney+ aan over Black Widow

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 10:30
black widowf1638369515
We kunnen er niet omheen dat er een nieuwe Marvel film is uitgebracht. Black Widow is nu in de bioscopen te zien en op Disney+ met Premier Access. Over dat laatste is Scarlett Johansson alleen niet erg tevreden. Ze klaagt Disney dan ook aan met betrekking tot de Disney+ versie van de film.

Disney+ aanklacht door Black Widow film

Ja, Scarlett Johansson is niet bepaald tevreden met Disney op het moment. We hebben het hier dan voornamelijk over de Disney+ lancering van de film Black Widow. In het contract van Johansson zou namelijk expliciet staan dat de film alleen in de bioscopen zou uitkomen. Gebaseerd op de opbrengst van de film in de bioscoop zou Scarlett dan ook betaald krijgen. In het contract zou zelfs staan dat zij welgeteld niets krijgt van de opbrengsten die de film heeft gemaakt op Disney+.
Op het moment is er nog geen reactie van Disney of Scarlett zelf, maar we kunnen er vanuit gaan dat dit nog zeker een staartje krijgt. De film is namelijk een van de meest slechte bioscoopreleases van het gehele MCU. En op Disney+ heeft de film maar liefst 60 miljoen opgehaald, alleen al in het openingsweekend.
Wat vind jij van de onenigheid tussen de twee partijen? En heb jij Black Widow al gezien? Laat het ons weten in de comments en vertel ons ook waar jij Black Widow op hebt gekeken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties