Scarlet Nexus komt ook naar PS4, PS5 en PC

News
dinsdag, 12 mei 2020 om 9:00
scarlet nexusf1588867271
Tijdens de Inside Xbox presentatie van vorige week kondigde Bandai Namco een gloednieuwe RPG aan: Scarlet Nexus. Op dat moment was nog onduidelijk of het om een exclusive ging. Op Businesswire is nu te lezen dat de game ook naar PlayStation 4, PlayStation 5 en PC komt.
Scarlet Nexus voegt zich daarmee in een groeiend rijtje games dat voor zowel Xbox Series X als PlayStation 5 uitkomt en een dubbele release op zowel de huidige als de komende generatie consoles heeft. Op Xbox maakt de game gebruik van Smart Delivery, waarmee je , als je de game op Xbox One koopt, de Series X versie van de game kunt spelen als je later upgradet naar de nieuwe generatie. Of iets dergelijks ook aangeboden zal worden voor de PS4 en PS5-versies moet nog blijken.
In Scarlet Nexus speel je als Yuito Sumeragi, die de strijd aangaat met de Others. Dit is een mutantenras dat de mensheid bedreigt. De game is slechts één van velen waar in de recente Inside Xbox bij stil werd gestaan. Voor de andere titels kun je ons overzicht lezen.