Samsung Galaxy Watch 6-serie brengt geliefde feature terug

News
donderdag, 27 juli 2023 om 10:30
samsung galaxy watch 6 seriesf1690443453
Samsung heeft haar nieuwste lijn van smartwatches uit de doeken gedaan. Het betreft de Samsung Galaxy Watch 6-serie, die in twee varianten verkrijgbaar wordt. Zo komt er een normale variant van het horloge en een Classic-model die een geliefde feature terugbrengt.
De Samsung Galaxy Watch 6 Classic brengt namelijk de roterende bezel terug, een feature die bij de vorige generatie nog ontbrak. Toen was deze vervangen voor een digitale roteerbare bezel, maar in de praktijk bleek dat niet altijd goed uit te pakken. Nu keert daarom de fysieke, roterende bezel terug.
Voor de premium-versie van het horloge worden de maten van 43mm en 47mm aangehouden. De doorsnee variant van de Samsung Galaxy Watch 6 komt uit met en 40mm of 44mm-variant. Voor beide modellen is het scherm zelf wel een stukje groter doordat de Koreaanse fabrikant de bezels een stukje kleiner heeft gemaakt.

Samsung Galaxy Watch 6-serie brengt nieuwe prijzen

Voor de nieuwe reeks smartwatches komt Samsung ook met een nieuwe prijs. De normale Samsung Galaxy Watch 6 gaat namelijk vanaf 319 euro over de toonbank, terwijl de Watch 6 Classic vanaf 419 euro verkrijgbaar is. Beide horloges verschijnen op 11 augustus.