Samsung begint massaproductie 90 Hz OLED laptop schermen

News
donderdag, 16 september 2021 om 14:00
pexels eren li 7241413f1637667860
Goed nieuws voor mensen die een nieuwe laptop nodig hebben. Samsung Display is officieel begonnen aan de massaproductie van de nieuwste 90 Hz OLED schermen. Deze zullen binnenkort goedkoper worden en vaker voorkomen in laptops.
Samsung Display houdt zich aan zijn belofte om de productie van OLED schermen te verhogen. Het bedrijf heeft inmiddels de massaprodcutie aangekondigd voor de laptop-sized 90 Hz OLED schermen. Deze zullen in meerdere nieuwe ASUS 14-inch laptops zitten.
“De vraag naar laptops is de laatste maanden enorm gestegen. Werken vanuit huis wordt steeds normaler, en ook online studeren is iets wat steeds makkelijker wordt. Of je de laptop nou gebruikt voor school, werk, gamen of streamen, iedereen heeft er wat aan. Hij voldoet aan meerdere eisen”, aldus ASUS vice manager Y.C. Chen. Dat meldt The Verge.

Hoge kwaliteit OLED schermen

Samsung liet weten dat de 90 Hz OLED schermen voor mensen zijn die van hogere kwaliteit willen genieten tijdens het gebruik van hun laptop. Met deze nieuwe schermen zetten ze een stap hogerop in de markt, waarin Samsung bekend staat om hun goede display-technologie die bovendien goede fotokwaliteit ondersteunt
Voor iedereen die de laptopmarkt in de gaten houd komt dit nieuws niet als een verrassing. In januari heeft Samsung namelijk al aangekondigd dat het de productie zou gaan verhogen, maar toen werden nog geen partners genoemd. Binnenkort zal het veel normaler worden om een OLED scherm op de meer goedkopere notebooks te vinden. Dat is dus goed nieuws voor consumenten die niet de hoofdprijs willen betalen voor een laptop met een OLED scherm.

Populair Nieuws

Laatste Reacties