Grote RuneScape update laat spelers hun grootste nachtmerrie confronteren

  Eindbazen verslaan om daarmee geld te verdienen is in RuneScape niets nieuws, maar een gevecht dat zich letterlijk afspeelt tegen een nachtmerrie wel. De Old-School versie van de MMORPG, genaamd Old School RuneScape, introduceert met The Nightmare of Ashihama een reden om terug te keren naar het grondgebied van de vampiers: Morytania.

  Waar het alternatieve RuneScape 3 al meerdere eindbaasgevechten kent waarbij het mogelijk is om met grote groepen de strijd aan te gaan tegen een sterke vijand, is de schaal van de nieuwe baas ‘The Nightmare’ in Old School RuneScape nieuw. Tussen de vijf en maar liefst tachtig spelers kunnen tegelijk proberen om de nachtmerrie om zeep te helpen in haar eigen droomwereld, waarbij de moeilijkheidsgraad met elke speler omhoog gaat.

  Spelers hoeven niet bang te zijn dat een grotere groep betekent dat ze niets ontvangen aan dikke loot als de groep de volledige tachtig bereikt. Iedereen die daadwerkelijk meehelpt (en een bepaalde hoeveel damage doet aan The Nightmare) zal een persoonlijke portie drops ontvangen, met meer toffe spullen als je meer hebt bijgedragen. Wie het meeste bijdraagt gedurende het gevecht krijgt een aanzienlijke bonus van 10% extra loot.

  De release van The Nightmare of Ashihama in RuneScape zat er al even aan te komen, nadat de introductie vorig jaar al werd voorgeschoteld aan de spelers van Old School RuneScape. Die hebben uiteindelijk het laatste woord en maar liefst negentig procent van de spelers gaf aan wel een nachtmerrie onder ogen te willen zien.

  RuneScape 3-spelers moeten nog even geduld hebben

  Een aanzienlijke aanvulling op Old School RuneScape, maar bij RuneScape 3 moeten de spelers nog even geduld hebben. De tijdens RuneFest aangekondigde nieuwe skill Archeology is uitgesteld om ontwikkelaar Jagex de tijd te geven hier en daar nog wat te finetunen. Wel kregen spelers recentelijk toegang tot een nieuwe centrale locatie waar men zich kan voorbereiden op alle gevechten tegen eindbazen. Op die manier moet het makkelijker worden om een groep gelijkgestemde spelers te vinden waarmee dat avontuur kan worden aangegaan.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.