Er komen Pokémon attracties naar dit pretpark

News
donderdag, 07 oktober 2021 om 12:00
pokemonf1620315095
Naast Super Mario en Donkey Kong kunnen we nu ook Pokémon attracties verwachten in het pretpark Universal Studio’s Japan. USJ en The Pokémon Company hebben ervoor gekozen om voor een lange tijd samen te werken.
Aangezien het qua timing onmogelijk is om voor 2022 een compleet Pokémon-gedeelte te bouwen, is het dus nog even afwachten wat we kunnen verwachten van de samenwerking aankomend jaar in Universal Studios Japan. J.L. Bonnier, de CEO van het pretpark, heeft er in ieder geval zin in, zo laat hij weten in een verklaring.
In de aankondiging van de twee bedrijven van een Pokémon-themagebied of Pokémon-attracties, werd verteld dat Universal Studios nog in de beginnende fase zit van het project. In 2018 waren er wel geruchten dat Pokémon zich zal toevoegen aan USJ.

Meer Nintendo attracties

Het is niet de eerste keer dat Nintendo en Universal Studios Japan samenwerken met een geliefde franchise. Super Nintendo World werd namelijk eerder dit jaar geopend in Universal Studio’s Japan. Hier werd een groot Mario gedeelte in het park gebouwd waar onder andere Peach’s kasteel te zien, dit is geopend in 2021. Er komt ook nog Donkey Kong gedeelte aan, dat hoort in 2024 af te zijn.