Rockstar zet GTA Online in het teken van vliegen

News
vrijdag, 25 februari 2022 om 11:30
gta online security contractsf1645778712
Deze week komt Rockstar in GTA Online met een mooie update voor de gepassioneerde piloten onder ons! Wij hebben al het moois voor je op een rij gezet.
We zijn gewend van Rockstar dat ze haar online games zoals Red Dead Online en GTA Online volpomt met nieuwe content, van nieuwe missies, exclusieve voertuigen tot aan lekkere bonussen Om niks van die content te missen hebben we deze week dan ook weer de belangrijkste dingen voor je op een rijtje gezet.

Beveiligen voor een flinke prijs

Deze week is het een goed moment om aan de slag te gaan met een paar Security Contracts. Hoewel je misschien gewend bent geraakt aan het luxere leven van GTA is het belangrijk om niet de kleinere klussen te vergeten. Deze week is het namelijk flink cashen voor je Agency. Als je je handen vuil maakt aan een paar Security Contracts krijg je er namelijk het dubbele geld voor, en je krijgt er nog een gratis Bravado shirt bij ook! Niet alleen de Security Contracts geven je deze week extra beloningen, sterker nog de beloningen stapelen deze week op.

Genieten als een professionele piloot

Misschien heb je zin om je bezig te houden met iets wat je niet zo vaak doet in GTA Online: vliegen. Goed nieuws voor alle gepassioneerde piloten want met vliegtuigen kan je deze week veel winst maken. Zo krijg je maar liefst 3x zoveel dollars voor Smuggler Runs en daar stopt het niet. Flight School activiteiten geven je namelijk 2x zoveel RP en geld.
Voor de spelers die het iets competitiever zoeken, kunnen deze week genieten van 3x zoveel RP en dollars voor Air Races. Is vliegen niks voor jou, niet getreurd. De Trap door modus geeft je deze week namelijk ook het dubbele aantal RP en dollars.

Het gokje wagen

Behalve allemaal bonussen zijn er deze week ook weer een aantal voertuigen te bewonderen. Zo kan je een testritje maken in de BF Weevil, de Grotti Visione en de Lampadati Cinquemila. Deze week kun je ook weer een prachtige auto winnen, namelijk de Dewbauchee Rapid GT Classic. Je wint deze auto door vijf keer in de top 3 van de Street Race Serie te eindigen.
Voor de gokkers onder ons is er ook goed nieuws, de Vapid Retinue is namelijk te winnen met de Lucky Wheel in het casino.