Rockstar Games voegt Halloween missies aan Red Dead Online toe

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 11:00
red dead online dead eyef1587565409
Net als vorige maand voegt Rockstar Games weer nieuwe missies toe aan Red Dead Online. Het is de maand oktober en daarom staat de game dus helemaal in het teken van Halloween.
Het wilde westen heeft deze maand een grimmige sfeer over zich heen hangen. Vanaf 18 oktober krijgen Red Dead Online spelers namelijk een nieuw telegram in hun postbus. Ike Schelding heeft namelijk geruchten gehoord dat de 7th Generation cult, doden probeert op te roepen om hun profeet terug te halen. Aan spelers is het de taak om deze geruchten te onderzoeken en door de False Hopes & Prophecy Telegram missie heen te spelen. Degene die dit voor 31 oktober weten te voltooien worden beloond met 3x Gold, RDO$ en XP.
Verder komt in oktober ook de Halloween Pass 2 terug in Red Dead Online. Deze is weer tot en met 31 oktober beschikbaar en bevat 15 levels die allemaal een beloning geven. Als je de Halloween Pass 2 al eerder hebt gehad gaat de progressie weer door waar je vorige keer gestopt bent. Als je alle 15 levels behaald word je nog eens extra beloond met een Hired Gun Kit waar nog meer goodies inzitten.

Ontvang extra beloningen in Red Dead Online

Verder zijn er in Red Dead Online ook extra beloningen te behalen in deze Halloween maand bij het spelen van verschillende gamemodi. Bij het spelen van de Halloween Featured Series ontvang je 3x zoveel beloningen. Verder krijg je twee keer zoveel goud, RDO$ en XP bij het spelen van de Manhunt Bounty Hunter Free Roam event, net als bij het spelen van de Blue Water contract en Covington Emerald Blood Money Opportunity.
Als je elke week twee keer inlogt in Red Dead Online geeft Rockstar Games ook nog eens twee potent health cures per week. Als laatst heeft de studio ook nog eens laten weten dat je deze maand weer een gratis outfit bij de dichtstbijzijnde kleermaker, the Wheeler, Rawson en Co. catalogue kunt ophalen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties