Rockstar gaat Independence Day vieren in GTA Online

News
vrijdag, 01 juli 2022 om 17:45
gta online independence dayf1656689495
Het is bijna tijd voor Independence Day in de Verenigde Staten en dat gaat Rockstar ook vieren. Daarom kan je de komende week profiteren van mooie voordelen in GTA Online.
Elk jaar wordt op 4 juli Independence Day gevierd in de Verenigde Staten en daarom wordt er ook feest gevierd in Los Santos. Om los te gaan in stijl kan je deze week Beer Hats en Statue of Happiness T-Shirts aantreffen in kratten in Business Battle. In de modus krijg je bovendien ook nog eens drie keer zoveel dollars en RP.
Dat is niet de enige modus die lekker veel oplevert de komende dagen in GTA Online. Zo kan je drie keer zoveel dollars verdienen in Land Races en als je meedoet aan Independence Day Special Land Races krijg je ook nog eens een bonus van 200.000 dollar. Daarnaast kan je het dubbele aantal geld en RP verdienen met Lester Contact Missions en drie keer zoveel beloningen in Running Back (Remix).

Scheuren voor je onafhankelijkheid

De komende dagen kan je ook weer lekker scheuren in snelle wagens. Op de LS Car Meet Test Track kan je stappen in de Pegassi Ignus, Tempesta en Zentorno. Lukt het je om in de top 5 te komen van de Street Races Series drie dagen op een rij, dan krijg je gratis de Bravado Gauntlet Classic afgeleverd in je garage.
Deze week kan je ook van een flink aantal discounts profiteren. Zo kan je ondere andere profiteren van maar liefst 50 procent korting op alle Independence Day-themed artikelen, van wapens en vuurwerk tot aan face paint en maskers.

Populair Nieuws

Laatste Reacties