Dit zit in de Rocket League seizoen 3 Battle Pass

News
zondag, 04 april 2021 om 8:00
rocket league seizoen 3f1617276697
De eerste details voor de Rocket League seizoen 3 Battle Pass zijn bekendgemaakt. Ontwikkelaar Psyonix heeft op YouTube de eerste beelden van het volgende seizoen vrijgegeven. Het nieuwe seizoen gaat volgende week van start.
Op 7 april gaat Rocket League seizoen 3 van start en dat betekent ook de komst van een gloednieuwe Battle Pass. Deze keer kun je onder andere de Tyranno verwachten. Deze wagen staat bekend om haar snelheid. Ook worden nieuwe Traction-wielen in het derde seizoen geïntroduceerd, terwijl ook een nieuwe geanimeerde Decal haar opwachting maakt. Het betreft de Retrogression-decal.
Op de website van Psyonix worden de volledige details uit de doeken gedaan. Daar is ook te zien dat er nog een aantal gratis customization-opties vrij te spelen zijn. Zo zijn er nieuwe Toppers, wielen en andere decals te vinden die gratis vrij te spelen zijn.

Rocket League seizoen 3 brengt Formule 1-samenwerking

Met het nieuwe Rocket League seizoen wordt ook de samenwerking met Formule 1 aangegaan. Dit werd eerder al onthuld. Daar houdt het alleen niet op, want ook Nascar is betrokken bij de samenwerking. Onder andere wordt de DFH Stadium Circuit toegevoegd wegens de samenwerking. Hierdoor wordt de klassieke versie van de arena omgetoverd tot racebaan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties