Rocket League krijgt mobile spin-off

News
donderdag, 25 maart 2021 om 15:30
rocket league sideswipef1616673876
Er komt een mobiele stand-alone versie van de gratis online game Rocket League. De mobile versie van de game gaat Rocket League Sideswipe heten. Anders dan in de standaard versie van Rocket League heeft sideswipe korte matches van één tegen één of twee tegen twee.
Ontwikkelaar Psyonix kondigde de nieuwe game woensdag aan op hun website. De Rocket League Sideswipe komt later dit jaar uit voor Android en iOS, en zal net zoals de gewone Rocket League gratis te downloaden zijn. Spelers in Australië en Nieuw-Zeeland kunnen vandaag al deelnemen aan een tijdelijke Alpha-test. Meer informatie over nieuwe Alpha en Beta testen in andere regio’s volgen op een later moment.
In Rocket League Sideswipe speel je online één tegen één, of twee tegen twee, in tegenstelling tot de grotere teams in Rocket League. "Games zullen op een hoog tempo gespeeld worden en bestaan uit potjes die twee minuten duren, en die je samen met vrienden of mensen in de buurt kunt spelen", aldus de ontwikkelaar.

Rocket League Sideswipe wordt 2D versie

Sideswipe gaat verschillen van de originele versie van de game. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een 2D game, waarbij je probeert te scoren door de bal over de tegenstander heen of er onderdoor te spelen.
Zoals de trailer laat zien wordt er in de game ook volop gebruik gemaakt van het plafond van het stadium. De goals bevinden zich een stuk van de grond, dus zul je zeker acrobatische toeren uit moeten halen om te scoren. Ook lijkt de game een basketbal modus te hebben.

Populair Nieuws