Robert Downey Jr. maakt twee Sherlock Holmes series voor HBO Max

News
woensdag, 06 april 2022 om 13:30
sherlock holmes 3 release datum bekend 131274 1
Robert Downey Jr. is bezig met maar liefst twee Sherlock Holmes spin-off series voor HBO Max, zo meldt The Hollywood Reporter. Of Downey zelf ook in de series zal verschijnen als Sherlock Holmes is nog niet bekend.
De eerste Sherlock Holmes film van Warner Bros. kwam in 2009 uit en zag Robert Downey Jr. en Jude Law als Holmes en Watson. De film was een groot succes en leidde tot een vervolg in 2011 genaamd Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Warner Bros. zag dan ook het begin van een nieuwe franchise, maar vanwege Downey’s rol als Iron Man in de MCU laat een derde film nog op zich wachten. Het leek erop dat de film eindelijk in 2021 zou verschijnen, maar de pandemie gooide roet in het eten.
Sindsdien is er geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt, maar dat betekent nog niet het einde van de franchise. Volgens The Hollywood Reporter werkt Downey samen met zijn productiebedrijf Team Downey aan twee spin-off series voor HBO Max. Beide series zijn nog in de vroege stadia van ontwikkeling, dus het zal nog even duren voor de series daadwerkelijk te zien zijn.

Komt er wel een Sherlock Holmes 3?

Downey werkt als uitvoerend producent aan de series. Het is niet duidelijk of hij in één of beide van de projecten weer de mantel van de bekende detective op zich gaat nemen. The Hollywood Reporter meldt ook dat Sherlock Holmes 3 niet verder is gekomen dan de ontwikkelingsfase bij Warner Bros., dus de vraag is of de film er nog wel komt. Fans kunnen in ieder geval uitkijken naar deze nieuwe series.

Populair Nieuws