Ring Fit Adventure voor Switch nu weer beschikbaar bij bol.com!

  Nu het weer buiten nat en koud is geworden, is het niet meer fijn om buiten te sporten. Gelukkig kan je ook binnen aan de slag, want Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch is weer beschikbaar bij bol.com.

  Meteen na de uitbraak van het coronavirus was er plotseling een enorme vraag naar apparaten om binnen te kunnen sporten. Hometrainers, gewichten en andere fitness tools: binnen de kortste keren waren ze uitverkocht. Ook Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch viel daaronder.

  Aan die schaarste lijkt nu eventjes een einde te zijn gekomen. De populaire game - inclusief de unieke Ring-Con - is namelijk weer beschikbaar bij bol.com, dus sla snel je slag! Let er alleen wel bij op dat je om de game te spelen twee losse Joy-Cons nodig hebt. Heb je alleen een Nintendo Switch Lite, dan zal je nog een setje Joy-Cons ernaast moeten aanschaffen.

  Hoe werkt Ring Fit Adventure?

  Met Ring Fit Adventure ga je op creatieve wijze aan de slag met je gezondheid. In plaats van simpelweg op knoppen te drukken, moet je in de avonturengame bazen verslaan en obstakels overkomen door middel van oefeningen. Geen Quick Time Events, maar een combinatie van squats, push-ups en sit-ups bijvoorbeeld. Ook kan je naast het verhaal aan de slag met challenges, waarbij je jouw vrienden kan uitdagen om te kijken wie er het beste is in bepaalde oefeningen. Met Ring Fit Adventure ben je binnen no-time helemaal fit en beleef je er bovendien veel plezier aan!

  Ring Fit Adventure

  Verkijgbaar vanaf 18 october 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.