Rick en Morty schrijvers beginnen aan seizoen 7

News
donderdag, 25 februari 2021 om 10:00
meer rick and morty nieuwe afleveringen 131383f1621438504
Rick & Morty loopt al erg ver voor zich uit. Fans moeten nog wachten op seizoen 5, maar de schrijvers zijn inmiddels al begonnen met werken aan seizoen 7. De komische serie moet nog een datum krijgen voor seizoen 5, maar er wordt al flink doorgewerkt!
Adult Swim heeft in 2018 al groen licht gegeven voor 70 nieuwe afleveringen in de animatieserie. Deze grote aantal wordt verspreid over een aantal seizoenen, hoeveel is alleen niet bekend. Het vijfde seizoen heeft nog geen datum wanneer het uitkomt, maar het is erg goed om te horen dat er flink wordt doorgewerkt door het creatieve team.

Nog even wachten

Rick & Morty bestaat ondertussen alweer bijna 8 jaar. Alleen zijn er nog maar vier seizoenen in die tijd uitgebracht. Dit kwam doordat er verschillende vertragingen waren en ook door een onderhandeling met de bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland. Door de vergroting bij Adult Swim is er meer ruimte en een duidelijk pad gemaakt voor de animatie serie.
In een tweet laat Alex Rubens weten dat ze werken aan het volgende seizoen. Zolang het gedeeld mag worden dan, zo niet dan heeft niets gezegd. Ergens is het ook goed dat we nog niet weten wanneer seizoen 5 gaat uitkomen of de verdere seizoenen. Tot nu toe konden we duidelijk zien dat de kwaliteit van de serie altijd bovenaan stond, als ze dat ineens versneld zou worden, zou de kwaliteit wellicht minder worden.
We moeten dus nog even geduld hebben voor seizoen 5 én seizoen 6, maar geduld is tenslotte een schone zaak.