Facebook Messenger nu voor Mac en Windows te downloaden

News
vrijdag, 03 april 2020 om 8:15
facebook messenger macf1585852490
De Facebook Messenger app heeft vanaf vandaag een desktopversie voor Mac en Windows. Dat laat Facebook weten via hun Messenger News blog. De desktop-app heeft alle functies van de mobiele app.
De release van deze versie van Facebook Messenger komt door de coronacrisis op een goed moment. Dat is Facebook zelf ook niet ontgaan. Het bedrijf laat dan ook weten dat het gebruik van de browserversie van Messenger in de afgelopen maand aanzienlijk is gestegen. Er is dus duidelijk vraag naar Messenger op desktop-apparaten.

Bekende functies

Alles wat bekend is aan Facebook Messenger komt ook naar Mac en Windows. Zo kun je contact zoeken met al je Facebook-vrienden zonder verdere contact-informatie. De desktop versie loopt automatisch synchroon met de web- en mobiele versies, zodat al je berichten tegelijk in alle versies binnenkomen. Notificaties van berichten kun je naar believen aan of uit zetten.
Videobellen is waar deze versie zich in onderscheidt. De functie bestaat ook in de mobiele app, maar op een computer heb je het voordeel van een groter scherm. Als je de desktop-app wil gebruiken is hij gratis te downloaden via de Microsoft Store (Windows) en App Store (Mac).

Populair Nieuws