Gerucht: Zijn dit de varianten van de iPhone 9?

News
vrijdag, 03 april 2020 om 10:05
iphone 3412657 1280f1587030477
Al een hele tijd gaan geruchten over de komst van de iPhone 9 rond. Nu zijn er details over het komende toestel opgedoken. De website 9to5mac kreeg de details, waaronder de kleuren en het geheugen, van een vertrouwde bron toegespeeld.
De details van het toestel zijn nog niet bevestigd door Apple die nog helemaal niets van het toestel los heeft gelaten. Daarom blijft ook dit een gerucht totdat Apple alle details van de opvolger van de iPhone SE bekendgemaakt heeft.
Voor de iPhone 9, ofwel de iPhone SE2, zouden binnenkort al de eerste pre-orders geplaatst kunnen worden. Dit zou aanduiden aan dat een release van het toestel niet ver weg is. Daarbij moet het toestel in drie verschillende kleuren beschikbaar komen: de klassieke witte en zwarte kleur, en de Product Red variant. Wat betreft geheugen moeten er volgens de bron drie groottes komen: 64GB, 128 GB en 256GB. De iPhone 8, waarop dit toestel gebaseerd is, had deze versies ook dus wat dat betreft is dit geen verrassing. Voor bescherming zal Apple een vijftal hoesjes beschikbaar stellen. Hieronder vallen een zwarte en witte siliconenhoes en een rode, zwarte en blauwe leren hoes.

Prijs en release nog onbekend

De prijs en de releasedatum van de iPhone 9 zijn allebei nog niet bekend. Hierover zijn talloze geruchten, maar Apple laat niks los. Toch wordt verwacht dat het toestel heel binnenkort aangekondigd wordt en daarna direct beschikbaar is. Of dat in deze varianten zal zijn, is onbekend. Vooral de 256GB variant is wat twijfelachtig, gezien deze bij de iPhone 8 uiteindelijk niet populair was en uit de roulatie gehaald is door Apple.

Populair Nieuws

Laatste Reacties