Vierde seizoen True Detective van start gegaan op HBO Max

News
maandag, 22 januari 2024 om 17:30
true detective nighty country seizoen 4f1708683673
Onlangs is het nieuwste seizoen van de kaskraker True Detective verschenen op HBO Max. Twee detectives reizen af naar een stille miner stad, waar ze hun best moeten doen om een eeuwenoude moord op te lossen. Dichtbij de artic circle komen ze achter allerlei ontdekkkingen.
De detectives Liz Danvers en Evangeline Navarro reizen in de HBO serie af naar Ennis, een dorp 150 kilometer ten noorden van de poolcirkel. Hier zijn bepaalde weken van het jaar compleet in het donker. Het dorp is een echt mining dorp en moet het hebben van de winst die de inwoners maken in de mijnen. Het welkomstbordje van het dorp: The End of the World', schetst een aardig beeld over waar Danvers en Navarro terecht zijn gekomen.
Ongeveer zes jaar voor de gebeurtenissen van seizoen vier heeft er een moord plaatsgevonden op Annie K, een lokale inwoner van Ennis. Die moord is nooit opgelost en door menig agent allang al vergeten. Wanneer acht onderzoekers in de buurt van het dorp ineens worden vermist, komen er weer allemaal vraagtekens naar boeven bij de detectives, die nu het naadje van de kous willen onderzoeken.

Nu al problemen?

Het nieuwe seizoen heeft al wat moeilijkheden gezien: De showrunner van de serie beweert namelijk dat zij slachtoffer zijn geworden van review bombing. Ze zegt dat gebruikers bewust slechte reviews hebben achtergelaten om zo de score op verschillende websites naar beneden te halen. Op X roept zij de fanebase op om een positieve recensie achter te laten als kijkers hebben genoten van seizoen 1 van de show.
Momenteel zijn de eerste twee afleveringen te bewonderen op HBO Max. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering.