Nieuwe Fortnite update brengt een nieuw wapen

News
dinsdag, 27 juli 2021 om 12:30
fortnite seizoen 6 4f1615896861
Dinsdagochtend is de nieuwe Fortnite update live gegaan waardoor de servers tijdelijk offline waren. De servers moesten tijdelijk uit de lucht om de nieuwe update toe te voegen die tevens een nieuw wapen naar de game heeft gebracht. Het betreft een Plasma Cannon.
De grootste toevoeging aan de game komt in de vorm van een Plasma Cannon. Het wapen valt onder de Mythic-klasse. Het wapen schiet een langzame energiebal die voorwerpen in de directe omgeving vernietigd en de kracht heeft om hele gebouwen met de grond gelijk te maken. Zo schrijft Epic Games in een blogpost.
Het nieuwe wapen heeft wel slechts één kogel, dus je moet goed opletten waar en wanneer je deze gebruikt. Wel is het mogelijk om meerdere Plasma Cannons te vinden om vervolgens een kogelregen van vernietiging te veroorzaken. Verder geeft Epic Games ook aan dat het nieuwe wapen niet in de competitieve playlists te vinden is.

Nieuwe Fortnite update nu live

Verder is er ook een nieuwe countdown ontdekt op de Fortnite map. Spelers vermoeden dat deze aftelt naar het Ariana Grande-concert dat binnenkort naar de game komt. Vermoedelijk wordt er dan ook een speciale skin uitgebracht van de actrice die spelers in-game kunnen aanschaffen.
De nieuwe Fortnite update is inmiddels live en die kun je nu dus gewoon downloaden. Daarna kun je de game gewoon weer zoals voorheen spelen.