Releasedatum laatste seizoen Tom Clancy's Jack Ryan onthuld

News
woensdag, 10 mei 2023 om 18:00
tom clancy jack ryanf1683732046
Niet lang na het derde seizoen komt Amazon Prime alweer met het laatste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan. De streamingdienst heeft nu de releasedatum van seizoen 4 onthuld.
Er zat meer dan drie jaar tussen het tweede en derde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan, waardoor sommige fans het idee hadden dat de show stilletjes was geannuleerd door Amazon. Gelukkig is dat niet het geval geweest. De productie kende vertraging door het coronavirus en het feit dat de showrunner is vervangen.
Fans van de serie hoeven niet zo lang te wachten op het vierde en laatste seizoen. Sterker nog, de release is slechts een half jaar na het vorige seizoen. Amazon heeft namelijk bekendgemaakt dat Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4 te zien zal zijn vanaf 30 juni op de streamingdienst Amazon Prime Video.

Laatste seizoen korter dan normaal

Het sluitstuk van Tom Clancy’s Jack Ryan is wel korter dan normaal. Waar de vorige drie seizoenen allemaal acht afleveringen kenden, zal seizoen 4 slechts zes afleveringen lang zijn.
Volgens Amazon zal Jack Ryan (gespeeld door John Krasinski) in het laatste seizoen te maken krijgen met zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Naast Krasinski spelen ook Wendell Pierce (The Wire), Michael Kelly (House of the Cards) en Betty Gabriel (Get Out) in de serie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties