Grote PS Store Sale nu aan de gang

  Dat de PS Store vaak met kortingen gooit is al lang bekend. Ditmaal alleen extra hard, met extreem veel aanbiedingen van soms wel meer dan 60% korting. Als je nu nog wat PS4-games wil scoren, voordat je aan de slag gaat met de PS5, dan is deze PS Store Sale de perfecte kans.

  PPS Store sale brengt veel titels

  Deze PS Store Sale heeft nog niets te maken met Black Friday, maar man, wat een gigantisch aanbod aan aanbiedingen zijn hier te vinden. Naast veel DLC-pakketten voor games als Skyforge, War Thunder, en Warhammer 40,000 zien we ook een aantal fantastische titels met meer dan 50% korting. Zo zien we onder andere Red Dead Redemption 2 met 58% korting, Sekiro: Shadows Die twice met 35% korting en Watch Dogs 2 met 75% korting. Kortom, je gaat veel geld besparen als je nu nog even je slag slaat bij deze PS Store Sale.

  Het volledige aanbod aan PS Store Sale-aanbiedingen kun je hier vinden.

  Black Friday belooft nog meer korting

  Volgende week is het tijd voor nog meerkortingen, ook in de PlayStation Store. Tijdens Black Friday gaan veel winkels en online platforms strooien met aanbiedingen. Wil je op de hoogte zijn van alle Black Friday Deals? Houd dan de XGN-website in de gaten. Wij zullen tijdens Black Friday alle meest recente aanbiedingen in een overzicht plaatsen. Zo hoef jij alleen nog maar te klikken en te kopen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.