Releasedatum bekend van het schattige en gewelddadige Mighty DOOM

News
woensdag, 22 februari 2023 om 17:30
mighty doomf1677081386
De wereld van DOOM zoals we die kennen worden binnenkort op de schop gegooid. Bethesda heeft namelijk de releasedatum bekendgemaakt van de gewelddadige, maar ook schattige shooter Mighty DOOM.
Mighty DOOM van Alpha Dog Studios is een gewelddadig schattige topdown, singletouch actieshooter met de nieuwe Mini Slayer die uitkomt op 21 maart 2023. De free-to-play game is nu beschikbaar voor pre-registratie. In de game moeten spelers een weg schieten door hordes schattig brute demonen, bekende levels en uitdagende bazen.
Iedereen die vanaf de release op 21 maart 2023 tot en met 20 april 2023 het spel speelt, ontvangt het Mini Slayer's Pack met gratis uitrusting en exclusieve wapenskins. Het pakket bestaat onder andere uit:
  • Baron of Hell Heavy Cannon-wapenskin
  • Cacodemon Rocket Launcher-wapenskin
  • 3 uitrustingsleutels
  • 1 wapensleutel
  • 80 kristallen

Omvallen en opstaan in Mighty DOOM

Mighty DOOM kent ook rogue lite-elementen. Als je ten onder gaat in de strijd, sta dan weer op en stort je weer in het gevecht door in level omhoog te gaan, je wapens en uitrusting te upgraden en nieuwe combinaties van vaardigheden te vinden om de hordes demonen te verpletteren en vernietigen.
De nieuwe Mini Slayer heeft een ander motief dan zijn bekende tegenhanger om door hordes aan demonen heen te schieten. In plaats van het redden van de wereld, heeft de Mini Slayer namelijk als doel om zijn geliefde konijn Daisy terug te vinden. Het dier is gestolen door de demonen, een fout die ze niet snel zullen vergeten.
De gratis game komt exclusief uit voor Android en iOS.