Regisseur komt met update over Ghost of Tsushima

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 13:30
ghost of tsushima japan uitzichtf1620383722
Naast het regisseren van alle John Wick films die binnenkort met een deel vier komt, bereidt Chad Stahelski zich voor op een grote uitdaging. Hij zal de populaire PlayStation-game: Ghost of Tsushima verfilmen.

Interessante details over de huidige staat

De film werd in 2021 aangekondigd en heeft in tussentijd vooruitgang geboekt in de ontwikkeling. TotalFilm sprak onlangs met de regisseur terwijl hij John Wick 4 promootte en hij gaf wat interessante details over de huidige staat van Ghost of Tsushima:
ghost of tsushima directors cut 3f1629830173

Het verhaal van Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is een actie-avontuur open wereld game met gevechtselementen die gebaseerd zijn op historische gebeurtenissen.
In 1274 na Christus valt het Mongoolse rijk binnen op het eiland Tsushima waar veel Samoerai-strijders zitten. Het Mongoolse rijk verovert het eiland en verslaat bijna alle samoerai. Als een van de laatst overgebleven Samoerai herrijst Jin Sakai uit de as om terug te vechten met bondgenoten. Het lukt hem niet om de Mongolen te overwinnen en hij moet een nieuwe manier van vechten leren terwijl hij oorlog voert voor de vrijheid van Japan.