Lanceert Apple in 2023 een nieuwe iPad Air?

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 14:00
Het huidige iPad Air kreeg nieuwe toevoegingen en werd in maart vorig jaar geïntroduceerd. Deze toevoegingen waren een M1-chip, Center Stage op de camera aan de voorzijde, een snellere USB-C-poort en verschillende nieuwe kleuropties. Over het algemeen waren dit kleine aanpassingen vergeleken met het vorige model dat uitkwam in september 2020. Het is nu de vraag of we dit jaar een nieuwe iPad Air kunnen ontvangen, aangezien het bijna een jaar geleden is dat de iPad is vernieuwd.
De vorige aanpassingen waren een horizontale camera aan de voorkant, een M2-chip en een thunderbolt-poort. Er is momenteel nog weinig bekend over een nieuwe iPad en er zijn nog geen geruchten over de volgende iPad Air. Mark Gurman van Bloomberg zei onlangs wel dat een update dit jaar met kleine aanpassingen mogelijk is.
De nieuwe iPad die dit jaar wordt gelanceerd is waarschijnlijk een nieuwe iPad Pro. Hoewel een vernieuwing om de M2-chip toe te voegen mogelijk is in 2023, is het zeer waarschijnlijk dat Apple opnieuw twee jaar zal wachten en in 2024 komt met een grotere upgrade.
2022 03 09 apple ipad airf1689926408

Zal Apple in 2023 nieuwe iPads lanceren?

2023 zal een rustig jaar worden voor de iPad-hardware, hoewel het mogelijk is dat we enkele nieuwe modellen zullen zien, lijkt er erop dat nieuwe iPads dit jaar niet uitgebracht zullen worden. 2024 zal daarentegen een veel belangrijker jaar worden voor de iPad line-up.